Wie zijn wij?

Wie zijn wij

Formaat Notarissen is een landelijk netwerk van samenwerkende notariskantoren in Nederland. Zo profiteer je altijd van het brede en grote netwerk aan experts binnen Formaat Notarissen. En met 24 notariskantoren door heel Nederland is er altijd wel een bij je in de buurt.

Maatwerk en persoonlijke benadering

Bij Formaat Notarissen staan maatwerk en een persoonlijke benadering voorop. Wij kijken graag verder dan het opmaken van een notariële akte. Voor advies en informatie kun je namelijk ook bij ons terecht. Wij denken met je mee om voor jou de best passende oplossing te bedenken.

Nieuwe mogelijkheden

Bovendien staat Formaat Notarissen voor hoge kwaliteit. Wij onderscheiden ons door doorlopend nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

Een partner op zakelijk gebied?

Succesvol ondernemen heeft alles te maken met het nemen van de juiste beslissingen. De Formaat Notaris kan deze beslissingen voor je vastleggen.

Het is aan te raden om je Formaat Notaris er in een vroeg stadium bij te betrekken. Met zijn ervaring in het bedrijfsleven en kennis van het ondernemingsrecht kan de Formaat Notaris je plannen nauwgezet beoordelen en je van strategisch juridisch advies voorzien. Bijvoorbeeld wanneer je een andere rechtsvorm overweegt of op het punt staat een overname te doen.

Ook is het goed om je persoonlijke financiële planning zo nu en dan kritisch onder de loep te laten nemen. Dit kun je allemaal aan je Formaat Notaris overlaten.

Zoek je een partner op zakelijk gebied? Neem dan eens contact op met een Formaat Notaris bij je in de buurt.